Rice Kefiran®
Výnimočná bezlaktózova kombinácia laktobacilov a fytokultúry z celozrnnej ryže.

Rice Kefiran® má viac ako 250- krát vyšší obsah kefiránu (vo vode rozpustný polysacharid) než klasický kefír a obsahuje aj ďalšie cenné živiny obsiahnuté v ryži, ako sú ryžové peptidy alebo GAMA (kyselina gama-aminomaslová).

Zloženie

1 vrecko obsahuje 1,5 gr Rice Kefiran
(Laktobacil kefiranofaciens, maltodextrín, hydrogenovaný maltózový sirup, kukuričný škrob, fruktooligosacharidy, lackobacily -usmrtené baktérie)

Účinky

Kefír je ako tradičný výrobok z fermentovaného mlieka roky dobre známy svojimi zdravotnými účinkami. Obsahuje totiž množstvo cenných živín, vrátane Kefiranu, ktorý je jeho najdôležitejšou zložkou. Tradičný kefír však obsahuje aj laktózu, alkohol, oxid uhličitý , veľa tukov a má špecifickú výraznú chuť. Na rozdiel od tradičnej mliečnej kultúry sa Rice Kefiran® vyrába z fermentovanej ryže s použitím kyseliny mliečnej a neobsahuje takmer žiadne tuky. Je CO2 neutrálny, neobsahuje alkohol, je vhodný aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu a iné mliečne produkty, vhodný pre vegetariánov i vegánov.

Rice Kefiran® ​​bol vyvinutý v spolupráci s Tokijskou univerzitou a Ministerstvom poľnohospodárstva, lesníctva a rybolovu Japonska a vyrába sa v Japonsku podľa najprísnejších noriem jedinečnou patentovanou technológiou.

Dávkovanie

1 vrecko denne pri jedle. Prekročenie dennej dávky nespôsobuje zdravotné riziko, alebo poškodenie zdravia

Balenie

Rice Kefiran - v jednom balení je 30 vreciek.

Podrobnejšie vedecké informácie o produkte nájdete na stránke výrobcu www.daiwa-pharm.com
Výrobca: Daiwa Pharmaceutical Co, Ltd., Tokyo, Japan